Nieuw! Marktwijzer: adviesservice voor sales- en marketing richting onderwijssector.

Gemak en zekerheid van continue een extra paar ogen levert tijds- en kwaliteitswinst.

Bedrijven die producten en diensten aan het onderwijs leveren zijn volop in beweging. Om succesvol te blijven zijn o.a. innovatie en een sterk netwerk essentieel. Sommige bedrijven vertrouwen op interne kennis. Andere vergroten hun kennis met nieuwe en aanvullende ideeën van externe experts.

Ik verwacht dat er behoefte is om doorlopend over een professionele en betrouwbare sparringpartner met kennis en een sterk netwerk in de onderwijsmarkt te beschikken.

Daarom introduceer ik het Marktwijzer sales en marketingadvies abonnement. Dankzij de structurele samenwerking blijven we goed op elkaar ingespeeld, wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Het abonnement kan flexibel worden ingezet voor (bijvoorbeeld) de werkzaamheden:

Managementteam

Reviews en advies bij businessplannen, innovaties, (nieuwe) proposities, organisatieadvies, samenwerkingen, marktscans, personeel etc.

Salesteam

Reviews en advies salesplannen, salesstrategie, coaching/training salesteam, advies bij klanttrajecten, offertes en aanbiedingen, klantcontact samen met accountmanagement etc.

Marketingteam

Reviews en advies marketingplannen, marketingstrategie, marktbewerking, uitvoeren marktscans etc.

Het Marktwijzer advies abonnement is geschikt voor oa. educatieve uitgeverijen, EdTech & ict-bedrijven en (particuliere) onderwijsinstellingen. Dankzij de flexibele en laagdrempelige instap ook interessant voor start-ups.

Geïnteresseerd of heb je een vraag?

Voor meer informatie klik Marktwijzer advies abonnement. Je kunt vrijblijvend contact opnemen via Hans.Hoekstra@marktwijs.nl of 06-1551 6356. 

Over Hans Hoekstra - Marktwijs Consultancy
Mijn doel is om bij te dragen aan kwaliteitsverbetering in het onderwijs. Dat doe ik door innovatieve organisaties te ondersteunen als zelfstandig (zzp) commercieel en business manager. Meer dan 20 jaar B-to-B commerciële ervaring (Talpa Media & KPN) waarvan 12 jaar bij educatieve uitgeverijen (oa. SpringerNature, Bohn Stafleu van Loghum, ThiemeMeulenhoff)

Werk- en opdrachtgevers van Marktwijs Consultancy vind je hier en klantcases staan hier.

Reactie schrijven

Commentaren: 0