Marktwijs Consultancy opdrachtgevers:


Senior Accountmanager Rekenen MBO (aug. 2021 - heden) 

Studyflow gelooft dat je met persoonlijke aandacht het beste uit elke leerling en docent kan halen. Wij creëren een digitale lesmethode voor zowel rekenen als taal.

 

Verantwoordelijk voor marktbewerking, introductie en onboarding  en co-creatie met MBO-instellingen ivm. de nieuwe rekeneisen die vanaf studiejaar '22-'23.

 

Lead in MT op gebied van klant- en marktbewerking en  de commerciële afdelingen.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en Salesopvolging, Lead sales in MT.Accountmanager "Formatief Evalueren" (apr. 2021 - aug. 2021) 

Academy4Learning, het trainingsinstituut van The Learning Network, wil een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig leren van docenten.  

Vanuit onze onderwijskundige kennis en ervaring ondersteunen we met toets- en analysetools (RTTI-methodiek), advies en docenttrainingen.

 

Verantwoordelijk voor opstart samenwerking strategische partner Docentplus ogv. marketing, sales, productontwikkeling.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingAdviseur samenwerking uitgeverijen (apr. 2021 - jul. 2021)
Met de zone "Naar digitale (open) leermaterialen" van het Versnellingsplan zetten we in op het optimaal benutten van de mogelijkheden van digitale leermaterialen in het hoger onderwijs.

 

Als adviseur verantwoordelijk voor marktverkenning en kwalitatief onderzoek (interviews en research) naar mogelijkheden waarop uitgeverijen en het Versnellingsplan kunnen samenwerken.

Inventariseren pilotpartners voor gezamenlijke activiteiten.

 

Actief in de fases Marktonderzoek en adviesSales en Business development (jan. 2019 - feb. 2021)
Samen met team Dentallect verantwoordelijk voor het succesvol (institutioneel) licenseren en implementeren van digitaal onderwijs en introduceren van blended-learning aan mbo-instellingen en opleiders.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingBusiness Development (jul. 2019 - dec. 2020)

Verantwoordelijk voor een aantal commerciële en business development projecten op het gebied van klantdata, salesmanagement en Leermiddelen "op maat".

 

Actief in de fases: Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingOpdrachtgever: vertrouwelijk

Marktscan uitvoeren (mrt. & apr. 2020)

Marktscan uitvoeren en advies schrijven over uitbreiding bedrijfsactiviteiten (ogv. leren en opleiden) in het mbo, hbo en de professionele (nascholing) markt. 

 

MarktverkenningSales: Educatief Adviseur (jan. 2019 t/m juli 2020)

Als Educatief Adviseur ben ik het aanspreekpunt voor docenten, opleidingscoördinatoren en directies van HBO opleidingen Social Work, Pabo & Lerarenopleiding, Economie, Recht en Zorg (HBO-V).

Door het geven van het juiste educatief advies en voorlichting streef ik de organisatiedoelstellingen en de onderwijsdoelstelling van opleiders na.

 

Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingOverige opdrachten voor oa: