Marktwijs Consultancy werkt voor:

Business Development (jul. 2019 - heden)

Verantwoordelijk voor een aantal commerciële en business development projecten op het gebied van klantdata, salesmanagement en Leermiddelen "op maat".

 

Actief in de fases: Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingBusiness development (jan. 2019 - heden)
Samen met team Dentallect verantwoordelijk voor het succesvol (institutioneel) licenseren en implementeren van digitaal onderwijs en introduceren van blended-learning aan mbo-instellingen en opleiders.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingAfgeronde opdrachten:


Opdrachtgever: vertrouwelijk

Marktscan uitvoeren (mrt.-apr. 2020)

Marktscan uitvoeren en advies schrijven over uitbreiding bedrijfsactiviteiten (ogv. leren en opleiden) in het mbo, hbo en de professionele (nascholing) markt. 

 

Actief in de fase: Marktverkenning 

Sales: Educatief Adviseur (jan. 2020 - juli 2020)

Als Educatief Adviseur ben ik het aanspreekpunt voor docenten, opleidingscoördinatoren en directies van HBO opleidingen Social Work, Economie, Recht en Zorg (HBO-V). Door het geven van het juiste educatief advies aan scholen en docenten streef ik de organisatie-doelstellingen en de doelstellingen van opleiders na.

 

Actief in de fases: Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingMarktscan uitvoeren (apr. - mei 2019)

Uitgeverij Thema (label van Schouten en Nelissen B.V.) is een moderne, gespecialiseerde uitgeverij die zich richt op het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, met name mensen in werksituaties. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van het individu en de organisatie naar een hoger plan tillen.

 

Actief in de fase: MarktverkenningSales: Educatief Adviseur (jan. t/m jun. 2019)

Als Educatief Adviseur ben ik het aanspreekpunt voor docenten, opleidingscoördinatoren en directies van HBO opleidingen Social Work, PABO + Leraren opleiding en HBO-V. Door het geven van het juiste educatief advies en voorlichting over Coutinho's leermiddelen streef ik de organisatie-doelstellingen en de doelstelling van opleiders na.

 

Actief in de fases: Klantkwalificatie, Leadgeneratie en Salesopvolging