Opdrachtgevers:


Managementadviseur (sep. 2023 - heden)

Uitgeverij Kenteq: wij maken blended leermiddelen voor iedereen -jong en oud- die van techniek houdt. Primaire doelgroepen: mbo-studenten (Electronica, Werktuigbouw en Installatie, niv 1,2 en 3)

Adviseur voor directie en commerciële afdeling. 

 

Actief in de fases: Management-adviesStrategieProjectleider Coutinho Academie (sep. 2023 - heden)

Coutinho Academie is een nieuw label van Uitgeverij Coutinho. De Academie verzorgt professionalisering voor docenten po, vo en mbo. Verantwoordelijk voor strategie, projectleiding, product/markt aanbod, werven trainers en trainingen.

 

Actief in de fases: Projectmanagement, Business Development, StrategieProjectmanager Implementatie (jan. 2023 - jul. 2023) 

 

Begeleiden implementatieprojecten (ROC-breed) voor leermiddelen aankoop en distributie.

Op ROC-breed niveau succesvol migreren naar nieuwe leverancier. Stakeholders: directie ROC, projectgroep ROC, IT, finance, onderwijsdirectie. Daarnaast interne organisatie MBOwebshop.nl. Implementatieprojecten 2 tot 4 maanden, twee ROC's (Nova college en MBO Amersfoort) begeleid.

 

Actief in de fases Projectmanagement, Relatiemanagement.Relatiemanager VO en teamlead (aug. 2022 - dec. 2023) 

Relatiemanagement en aanspreekpunt voor de meer dan 400 VO-scholen die deelnemer zijn van Stichting VO-content. De stichting VO-content en haar deelnemers zetten zich om digitale open leermaterialen te ontwikkelen en aan te bieden aan het onderwijs.

Naast de meer dan vrij toegankelijke 100 leerlijnen in 13 vakken bieden we onze deelnemers oa. examentraining, aanvullend taalonderwijs NL en ENG, voortgangs-analyse software, een sociaal emotionele methode en portfolio-tools.

 

Actief in de fases Relatiemanagement, Prospecting, Strategie.Senior Accountmanager Rekenen MBO (aug. 2021 - juni 2022) 

Studyflow gelooft dat je met persoonlijke aandacht het beste uit elke leerling en docent kan halen. Wij creëren een digitale lesmethode voor zowel rekenen als taal.

 

Verantwoordelijk voor marktbewerking, sales, onboarding  en co-creatie met MBO-instellingen in rekenonderwijs. Marktsituatie: grote wijzigingen in rekeneisen vanaf studiejaar '22-'23.

 

Lead in MT op gebied van klant- en marktbewerking en  de commerciële afdelingen.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en Salesopvolging, Lead sales in MT.Marktonderzoek Prisma Woordenboeken in het VO en MBO
(okt. - dec. 2021 & jun. - okt. 2022)
 

Marktonderzoek (deskresearch en interviews) over de (toekomstige) behoefte van onderwijsinstellingen aan de Taalkundige producten die Prisma aanbiedt (woordenboeken, print & digitaal en mobile apps.

 

Actief in de fases Marktonderzoek en advies.Accountmanager "Formatief Evalueren" (apr. 2021 - aug. 2021) 

Academy4Learning, het trainingsinstituut van The Learning Network, wil een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig leren van docenten.  

Vanuit onze onderwijskundige kennis en ervaring ondersteunen we met toets- en analysetools (RTTI-methodiek), advies en docenttrainingen.

 

Verantwoordelijk voor opstart samenwerking strategische partner Docentplus ogv. marketing, sales, productontwikkeling.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingAdviseur samenwerking uitgeverijen (apr. 2021 - jul. 2021)
Met de zone "Naar digitale (open) leermaterialen" van het Versnellingsplan zetten we in op het optimaal benutten van de mogelijkheden van digitale leermaterialen in het hoger onderwijs.

 

Als adviseur verantwoordelijk voor marktverkenning en kwalitatief onderzoek (interviews en research) naar mogelijkheden waarop uitgeverijen en het Versnellingsplan kunnen samenwerken.

Inventariseren pilotpartners voor gezamenlijke activiteiten.

 

Actief in de fases Marktonderzoek en adviesSales en Business development (jan. 2019 - feb. 2021)
Samen met team Dentallect verantwoordelijk voor het succesvol (institutioneel) licenseren en implementeren van digitaal onderwijs en introduceren van blended-learning aan mbo-instellingen en opleiders.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingBusiness Development (jul. 2019 - dec. 2020)

Verantwoordelijk voor een aantal commerciële en business development projecten op het gebied van klantdata, salesmanagement en Leermiddelen "op maat".

 

Actief in de fases: Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingOpdrachtgever: vertrouwelijk

Marktscan uitvoeren (mrt. & apr. 2020)

Marktscan uitvoeren en advies schrijven over uitbreiding bedrijfsactiviteiten (ogv. leren en opleiden) in het mbo, hbo en de professionele (nascholing) markt. 

 

MarktverkenningSales: Educatief Adviseur (jan. 2019 t/m juli 2020)

Als Educatief Adviseur ben ik het aanspreekpunt voor docenten, opleidingscoördinatoren en directies van HBO opleidingen Social Work, Pabo & Lerarenopleiding, Economie, Recht en Zorg (HBO-V).

Door het geven van het juiste educatief advies en voorlichting streef ik de organisatiedoelstellingen en de onderwijsdoelstelling van opleiders na.

 

Klantkwalificatie, Leadgeneratie en SalesopvolgingOverige opdrachten voor oa: