Marktwijs Consultancy werkt of heeft gewerkt voor:


Accountmanager "Formatief Evalueren" (apr. 2021 - heden)
Vanuit onze onderwijskundige kennis en ervaring ondersteunen we met toets- en analysetools (RTTI-methodiek), advies en docenttrainingen.

 

Academy4Learning, het trainingsinstituut van The Learning Network, wil een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig leren van leerlingen. We zijn overtuigd zijn we van de kracht van de docent. Daarom begeleidt Academy4Learning docenten door het bieden van kwalitatief goede trainingen met een hoge mate van praktische inzetbaarheid.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en Salesopvolging



Adviseur samenwerking uitgeverijen (apr. 2021 - heden)
Met de zone "Naar digitale (open) leermaterialen" van het Versnellingsplan zetten we in op het optimaal benutten van de mogelijkheden van digitale leermaterialen in het hoger onderwijs.

 

Als adviseur verantwoordelijk voor Marktverkenning en kwalitatief onderzoek (interviews en research) naar mogelijkheden waarop uitgeverijen en het Versnellingsplan kunnen samenwerken.

Inventariseren pilotpartners voor gezamenlijke activiteiten.

 

Actief in de fases Marktonderzoek en advies



Sales en Business development (jan. 2019 - feb. 2021)
Samen met team Dentallect verantwoordelijk voor het succesvol (institutioneel) licenseren en implementeren van digitaal onderwijs en introduceren van blended-learning aan mbo-instellingen en opleiders.

 

Actief in de fases Klantkwalificatie, Leadgeneratie en Salesopvolging



Business Development (jul. 2019 - dec. 2020)

Verantwoordelijk voor een aantal commerciële en business development projecten op het gebied van klantdata, salesmanagement en Leermiddelen "op maat".

 

Actief in de fases: Klantkwalificatie, Leadgeneratie en Salesopvolging



Opdrachtgever: vertrouwelijk

Marktscan uitvoeren (mrt. & apr. 2020)

Marktscan uitvoeren en advies schrijven over uitbreiding bedrijfsactiviteiten (ogv. leren en opleiden) in het mbo, hbo en de professionele (nascholing) markt. 

 

Marktverkenning



 

Sales: Educatief Adviseur (jan. 2019 t/m juli 2020)

Als Educatief Adviseur ben ik het aanspreekpunt voor docenten, opleidingscoördinatoren en directies van HBO opleidingen Social Work, Pabo & Lerarenopleiding, Economie, Recht en Zorg (HBO-V).

Door het geven van het juiste educatief advies en voorlichting streef ik de organisatiedoelstellingen en de onderwijsdoelstelling van opleiders na.

 

Klantkwalificatie, Leadgeneratie en Salesopvolging



Kortlopende opdrachten voor oa: