Beschrijving van afgeronde projecten

Vanuit Marktwijs wil ik bijdragen aan verdere verbetering van de sectoren Onderwijs en Zorg. Daarom voer ik op interim basis commerciële en businessopdrachten uit, gericht op deze sectoren.

Hieronder vind je een aantal opdrachten waar ik verantwoordelijk voor ben geweest. Elke case (ca. 4 pagina's) is beschreven aan de hand van de STARR-methode (Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Reflectie) en is als PDF te downloaden.

 

Download
1. “Leermiddelen op Maat” en contentintegratie in de leeromgeving van onderwijsinstellingen (2020)
Als interim business manager was mijn opdracht om het concept Leermiddelen op Maat volledig vorm te geven op alle sales en marketing-onderdelen en hier een volwaardige toekomstbestendige dienst van te maken. Onderdeel van de opdracht is het werven van enkele pilotpartners.
Case leermiddelen op maat licenseren aan
Adobe Acrobat document 294.0 KB
Download
2. Case e-study materials Bohn Stafleu van Loghum (BSL) voor Radboud Universiteit Geneeskunde (2015)
De case beschrijft de totstandkoming en resultaten van de strategische samenwerking rondom digitale leermiddelen die institutioneel (op Universiteitsniveau) werden gelicenseerd en aan studenten aangeboden.
Business case e-studybooks BSL voor Radb
Adobe Acrobat document 259.0 KB
Download
3. Sales CRM ontwerpen en realiseren voor commerciële afdelingen educatieve uitgever (2020)
Klantdatasysteem organisatie uitbreiden met een sales CRM module. Doel is dat de sales en marketing-afdelingen laagdrempelig en efficiënt klantinformatie gaan vastleggen. Dit resulteert in betere klant en marktkennis, realtime inzage in voortgang en daardoor efficiëntere planning van salesactiviteiten.
Case sales CRM ontwerpen en realiseren v
Adobe Acrobat document 492.3 KB