Marktwijs Onderwijsmanagement & Advies 

Nederland kampt met een ongekend lerarentekort. Bovendien worden er steeds meer eisen gesteld aan onderwijsinstellingen. Hierdoor staat de kwaliteit van het basisonderwijs onder grote druk. Dat vraagt veel van jou als schoolleider in het primair onderwijs. Niet alleen investeren in het aantrekken van de juiste leerkrachten, maar ook het anders organiseren van je onderwijsbeleid, de inrichting van het onderwijs én de uitvoering. Goed leiderschap is hierbij van vitaal belang.

Van interim-schoolleider tot strategisch advies over het schoolbeleid

Heb je per direct een ervaren interim-schoolleider nodig? Of behoefte aan een sparringpartner die je bijstaat in zaken als kwaliteitsmanagement, verandertrajecten, coaching & begeleiding en teamontwikkeling? Marktwijs Onderwijsmanagement & Advies ondersteunt basisscholen met raad én daad.

Met een schat aan praktijkervaring als leerkracht én directeur in het PO help ik basisscholen met alle aspecten van het onderwijs. Van interim-directeur tot het coachen en begeleiden van (startende) leerkrachten en schoolleiders. En van het doorvoeren van specifieke verandertrajecten tot het adviseren over het schoolbeleid als geheel.


Waarmee mag ik je helpen?

 

Hallo, ik ben Kim de Mos! Ik houd van dynamiek, in mijn werk en in mijn privéleven. Ik heb lang op één school gewerkt in uiteenlopende onderwijsfuncties en tijdens verschillende fases. Op deze school heb ik diverse verandertrajecten geleid. Mijn visie? Goed leiderschap in het onderwijs is meer dan het aansturen van de dagelijkse bedrijfsvoering op school. Namelijk sturen op kwaliteit en stimuleren van de professionele ontwikkeling van het hele onderwijsteam. Ik ondersteun je met veel plezier op onder meer de volgende gebieden: 

Onderwijsmanagement

Resultaatgerichte onderwijsadviseur op het gebied van onder meer teamontwikkeling, beleidsvorming en procesverbetering.

Interim-schoolleider PO

Ervaren schoolleider met focus op kwaliteitsverbetering. Beschikbaar als interim-directeur en sparringpartner voor alle schoolmanagementzaken.

Coaching en begeleiding 

Begeleider en coach voor leerkrachten en schoolleiders. Van het op weg helpen van startende leerkrachten tot coaching van je hele team.Waarom Marktwijs Onderwijsmanagement & Advies?

ü  Meer dan 20 jaar ervaring als leerkracht én directeur PO

ü  Veel ervaring met verandermanagement

ü  Focus op gedeeld leiderschap

ü  Resultaatgericht

ü  Direct inzetbaar