Start Marktwijs Consultancy

Een nieuw jaar, een nieuw bedrijf: Marktwijs Consultancy :) Na een aantal maanden voorbereiding, marktonderzoek, spreken en sparren met privé en zakelijk relaties staat mijn bedrijf! 

 

"Onder de vlag van Marktwijs voer ik interim commerciële opdrachten uit voor educatieve organisaties (bijv. uitgevers) en bedrijven die producten en diensten aan de Zorgsector leveren (bijv. eHealth)" 

 

Zo leuk en interessant om met mijn saleservaring, netwerk en kennis van deze markten organisaties te helpen om hun commerciële doelstellingen te behalen!

 

Als ZZP-er start je... vanuit jezelf.... Als Hans. Met een idee. En een adressenboekje. En heel veel enthousiasme! Marktwijs Consultancy bestond nog niet, er was geen logo, soms was het concept nog niet helemaal af, soms belde ik de verkeerde mensen en soms de goede ;) Een spannende tijd, en juist daarom wil ik iedereen die me tijdens deze startperiode geholpen heeft ongelooflijk bedanken. De mensen die mij te woord hebben gestaan, waar ik langs mocht komen, die terugmailden ;-) , die mee wilden denken, die feedback gaven (en nog steeds geven) en die Marktwijs daarmee elke dag weer een stukje beter maken. Door jullie open mind, inzet en betrokkenheid groeien en bloeien bedrijven in Nederland!

 

Heel blij om meteen van start te gaan met twee uitdagende en mooie opdrachten voor Dentallect en Uitgeverij Coutinho. Nynke, Sherif, Carlijn & Gerard, bedankt voor het vertrouwen we gaan er een succes van maken!

 

Bedankt voor het lezen en uiteraard (het is pas 4 januari) een heel succesvol en gelukkig 2019!


Over de auteur:

Hans Hoekstra is interim sales- en business developmentmanager en gespecialiseerd in de sectoren Onderwijs en Zorg. 

Het bedrijf Marktwijs Consultancy ondersteunt bij sales en business development projecten.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0